15427259692_7f5fdaee75_k.jpg
SplitShire-0489.jpg
8343081839_63091fc653_b.jpg
15427259692_7f5fdaee75_k.jpg

Szép bőr


Bizonyítékokon alapuló klinikai bőrgyógyászat

és nemi gyógyászat

 

 

Olvass tovább

SCROLL DOWN

Szép bőr


Bizonyítékokon alapuló klinikai bőrgyógyászat

és nemi gyógyászat

 

 

Olvass tovább

SplitShire-0489.jpg

Bőrgyógyászat


Bőrgyógyászat

Bőrgyógyászat


Bőrgyógyászat

Általános bőrgyógyászati betegségek szakszerű, egyetemi szintű gyógyításán és ellátásán kívül kiemelten érdekel és - foglalkozom az intim régió bőrbetegségeivel, az arcbőrt érintő kórképekkel, a hidradenitis suppurativával és az autoimmun hólyagos bőrbetegségekkel, mint a pemphigus vagy a pemphigoid.

Az intim bőrgyógyászat gyakran szakmai kihívást jelent, mivel ebben a régióban számos önálló kórképet tartunk számon, amelyek máshol a bőrön nem fordulnak elő, illetve közönséges bőrbetegségek itt teljesen más tünetekkel jelentkeznek. Az arcbőr betegségei esetében fontos a hatékonyság és a gyorsaság, hiszen zavaró, mindenki által látható tünetekről van szó, amelyeket meglepő módon gyakran nem megfelelően kezelnek. A hidradenitis suppurativa (vagy acne inversa) egy rendkívül kellemetlen, sok problémát okozó bőrbetegség, amelynek a kezelése azonban sokat fejlődött az utóbbi időben - csak erről sokan nem tudnak. Az autoimmun hólyagos betegségek pedig súlyos, akár életet veszélyeztető állapotok lehetnek, amelyek diagnosztikájában és kezelésében megbízható szakmai ismeretekre tettem szert eddigi munkám során.

Melyik rendelésemen tud bőrgyógyászati problémáival felkeresni?

8343081839_63091fc653_b.jpg

Szexuális egészség


Nemi gyógyászat

Szexuális egészség


Nemi gyógyászat

A szexuális úton terjedő fertőzések (STD) és a fenék- és nemi szervi tájék bőrproblémái nem csak kellemetlenek, de nagyfokú szégyenérzetet, és így pszichés problémát is okozhatnak, vagy akár súlyos szövődményekhez is vezethetnek. Kevés szakember ismeri ki magát igazán jól ezen a területen - én közéjük tartozom. A Semmelweis Egyetemen működő Országos STD Centrum helyettes vezetőjeként empátiával és szakértelemmel igyekszem biztosítani a lehetőleg gyors és maradéktalan gyógyulást.

A rendszeres szűrővizsgálatok és a kezelőorvoshoz való bizalom kulcsfontosságúak az akár tünetmentes, akár súlyos szövődményeket okozó fertőzések megelőzéséhez és kezeléséhez. Az előbbire való buzdításon kívül utóbbit elérni szándékozom leendő és meglévő pácienseimnél.

Hol érhető el?